Pohla-šokolaaditort

Kas teate, mis juhtub, kui šokolaaditordile pisut pohla lisada? Mammu proovis ja sellest sündis üks hirmus hea tort. Mitte liiga rammus, mitte liiga magus, kõik on imeliselt tasakaalus ning kustutab ka kõige suurema šokolaadiisu.

  • hind: 15 € / 1 kg
  • standardsuurus: 2 kg / 26 cm / mõnus 14 sööjale / 30 €
  • tükike: 3 €

Koostisained: nisujahu, kanamuna, rõõsk koor, toorjuust, kohupiim, pohlatäidis [(pohlad 60%, suhkur, vesi, modifitseeritud tärklis, happesuse regulaatorid E331 ja E330, paksendaja E418, säilitusaine E202, looduslikud lõhna- ja maitseained, tardaine E333)], või, suhkur, šokolaadiküpsised (nisujahu, suhkur, taimsed rasvad (palmi õlid, shea õlid, emulgaator rasvhapete mono-diglütseriidid, toiduvärv karoteenid, lõhna- ja maitseaine), vähendatud rasvasisaldusega kakaopulber, munamass, šokolaadi 0,5% (suhkur, kakaomass, vähendatud rasvasisaldusega kakaopulber, kakaovõi, lõhna- ja maitseaine), kergitusained (naatriumvesinikkarbonaat, ammooniumvesinikkarbonaat), sool, lõhna- ja maitseained, emulgaator sojaletsitiin, stabilisaator proteaas, tume šokolaad)

Lisa ostukorvi